Gratis challenge ‘Maak je persoonlijk actieplan voor het laatste kwartaal!’

 

Heb jij ook een heerlijke vakantie achter de rug? Zelf heb ik genoten van 2 weken zon, zee en strand in Frankrijk. Ondertussen stiekem wel een beetje gedacht aan mijn acties voor na de vakantie. En teruggekeken naar wat ik het eerste halfjaar heb gedaan.

 

Hoe zit dat met jou?

  • Heb jij moeite om na de vakantie weer in actie te komen?
  • Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen?
  • Vraag jij je af of je je doelen voor 2018 nog wel kunt halen?
  • Voel jij je gestresst over alles wat je zou willen aanpakken maar kost het je moeite om structuur te krijgen?

Aan de slag met je persoonlijk actieplan

Hoe fijn zou het zijn als je die stress weer kunt loslaten en gelijk na de zomer een persoonlijk actieplan kunt maken voor het laatste kwartaal van het jaar? Zodat je precies weet wat je te doen staat en met focus aan de slag kunt? Je krijgt weer overzicht en komt in de actiestand. Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor de challenge ‘Maak je persoonlijk actieplan voor het vierde kwartaal’.

Wat houdt de gratis challenge in? 

Deze challenge loopt van 3 tot 7 september. Tijdens deze gratis challenge gaan we aan de slag met de 5 w’s van jouw actieplan:

  1. De w van WAAROM: waarom doe je wat je doet, wat is je doel? We gaan dus eerst terug naar de basis van je onderneming.
  2. De w van WAT: krijg je aanbod (weer) op scherp
  3. De w van WIE: op wie richt je je met jouw aanbod?
  4. De w van WAARMEE: waarmee wil jij aan de slag om je doel te bereiken in het laatste kwartaal? Welke content hoort daarbij?
  5. De w van WANNEER: hoe ga je de contentplanning organiseren?

Uit al deze elementen ‘destilleer’ je dan je persoonlijk actieplan voor het laatste kwartaal! Je komt in de actiestand en krijgt weer overzicht over wat je te doen hebt om je doelen te halen! Zeg jij ‘JA, dat wil ik!’ Klik dan op de knop hieronder en maak tijd in je agenda!

Pin It on Pinterest

Share This