Op 26 november 2012 vond het In voor zorg-congres Zorg 3.0 plaats over technologische mogelijkheden in de zorg. In voor zorg! ondersteunt organisaties in de langdurige zorg bij het implementeren van technologie. Door de inzet van ICT kunnen ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig blijven. De mogelijkheden zijn veelbelovend en breed inzetbaar. Maar wat werkt in welke situatie en hoe draagt techniek bij aan het behalen van de strategische doelen van een organisatie? Deze en andere vragen stonden centraal in het plenaire programma van Zorg 3.0, tijdens inspirerende workshops én op de goed bezette informatiemarkt.

Sinds eind september werk ik als interim communicatieadviseur bij In voor zorg! om het communicatie-/wervingstraject voor Zorg 3.0 op te zetten en uit te voeren. De inzet van social media – van te voren en op de dag zelf – is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Aan het begin van de middag waren we #trendingtopic 9!

Het leek mij leuk om als onderdeel van de verslaglegging een storify te maken: het verhaal vertellen op basis van content uit social media. Het was even een klus, maar het is gelukt. Tip: de storify werkt het beste in Google Chrome. Bekijk hier mijn storify over Zorg 3.0 en ga me volgen, want ik zal zeker vaker van die verhalen gaan maken!

Pin It on Pinterest

Share This