rond1

Vraag het gratis Mantelzorg Pakket aan
met o.a. tips voor de Dag van de Mantelzorg

Schrijf je in voor het gratis Mantelzorg Pakket!

  • Werk jij in zorg of welzijn en heb je veel met mantelzorgers te maken?

  • Worstel je soms ook met hoe je tot een goed contact en goede samenwerking met mantelzorgers komt?

  • En denk jij: ik wil wel iets doen voor mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg, maar hoe pak ik dat aan?

Vraag dan het gratis Mantelzorg Pakket aan! In twee videolessen en een checklist deel ik mijn kennis over de kracht van communicatie als het gaat om het contact met mantelzorgers en krijg je inspiratie en tips voor de Dag van de Mantelzorg. Je kunt dan gelijk aan de slag om een mooie activiteit neer te zetten!

[Gratis Mantelzorg Pakket}

Schrijf je in voor mijn gratis Mantelzorg Pakket!

Pin It on Pinterest

Share This