rond1

Implementatiecoaching

Wil jij je onderneming naar een hoger plan te tillen en zoek je iemand die naast je staat voor de implementatie? Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer bied ik je ondersteuning op maat! 

Steeds meer met (zorg)ondernemers hebben behoefte aan 1-op-1 coaching voor hun onderneming. Hoe werk je aan je personal branding? Wie is je ideale klant? Welke social media kanalen zet je in? Ga je bloggen of maak je een nieuwsbrief? Welke content past daarbij en hoe vaak plaats je berichten?

Wist je dat je bijvoorbeeld met Linkedin heel effectief aan de slag kunt om meer uit je netwerk te halen? Ik kan je helpen om een Linkedin aanpak op maat te maken en te implementeren. Maar zit jouw ideale klant op Facebook, Twitter of Instagram, dan maken we daar een aanpak voor. Als implementatiecoach sta ik naast je om je te helpen je onderneming naar een hoger plan te tillen. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer kan ik je ondersteuning op maat bieden.

Ook ben ik beschikbaar voor intervisie of als incompany trainer op het gebied van social media of op het gebied van effectieve samenwerking binnen de driehoek cliënt – netwerk – professional. Mijn werkwijze is dat we samen kijken naar de wensen van de organisatie. Zo heb ik trainingen gegeven aan medewerkers van de LEVgroep (sociaal werk), Opella (zorg, welzijn en wonen) en Loof (training en advies). De trainingen zijn altijd toegespitst op het type organisatie en de branche waartoe de organisatie behoort.

“De basistraining Twitteren en Facebook (maken van een bedrijfspagina) heb ik als zeer zinvol en prettig ervaren. Ze zijn praktisch en hebben een concreet resultaat. Je hebt een Twitteraccount aangemaakt, je eerste tweet verstuurd en je hebt een bedrijfspagina op Facebook gemaakt. Met allerlei informatie en praktische tips kun je er thuis verder mee aan de slag. Annemieke Bol is een enthousiaste en rustige trainer, ze heeft kennis van zaken en sluit goed aan bij individuele vragen.”

Hettie Nijhof

Professionele training & coaching, Nijhof + Rotering

Enkele voorbeelden van de social media trainingen:

=

Social media (algemeen): trends, ontwikkelingen, mogelijkheden, zakelijk

=

Facebook: praktische workshop waarin je stap voor stap je Facebook bedrijfspagina gaat aanmaken en de mogelijkheden leert kennen. Hoe zet je dit zakelijk in? Met een overzicht van trends, ontwikkelingen, mogelijkheden

=

Zakelijk inzetten van Twitter

=

Social media: aan de slag met je persoonlijk actieplan, een praktische workshop helemaal toegespitst op jouw werk, branche, organisatie

Samen naar betere zorg

Vanuit mijn opleidingsprogramma ‘Samen naar betere zorg’ geef ik trainingen en coaching aan zorgmedewerkers/-team waarin we aan de slag gaan met de communicatie met het netwerk. Dit wordt helemaal afgestemd op jullie organisatie en werkzaamheden. Jullie leren hoe je effectiever kunt communiceren met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Na afloop heb je een plan van aanpak om je inzichten direct te implementeren met resultaat.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een training of 1-op-1 coaching over specifieke onderwerpen als gesprekstechnieken, het vinden en binden van vrijwilligers, het ontwikkelen van een (vrijwilligers-) persona of familieparticipatie.

Intervisie

In 2016 heb ik de opleiding ‘Professionele begeleiding van intervisie’ gevolgd. Intervisie is een werkvorm om in een veilige setting met elkaar van gedachten te wisselen over vragen uit de dagelijkse praktijk. Dit gebeurt bij intervisie op een gestructureerde wijze. Tijdens de intervisie kun je een vraagstuk inbrengen, dit wordt dan gezamenlijk besproken onder begeleiding. Alle workshops die ik geef, kunnen gecombineerd worden met een vorm van intervisie. Ook bied ik intervisie aan voor communicatiemedewerkers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar implementatiecoaching of een training op maat?

Pin It on Pinterest

Share This