Ben jij klaar met ondernemersstress en wil je meer overzicht, impact en resultaat?

Je bent al een tijdje ondernemer en zit boordevol ideeën. Maar er komt zoveel op je af, je verliest het overzicht en daardoor schiet je in de stress. Met als resultaat dat je veel tijd kwijt bent maar niet tot resultaten komt. 

Hoe zit dat met jou? 

N

Je bent ondernemer maar je hebt moeite om je plannen daadwerkelijk te implementeren.

N

Je hebt meerdere ideeën maar je weet niet goed hoe je dit naar een passend aanbod kunt vertalen. Of je wilt je aanbod vernieuwen maar weet niet precies hoe je dat moet aanpakken.

N

Je hebt een bepaald resultaat voor ogen maar hoe krijg je het allemaal voor elkaar? Je wilt bijvoorbeeld je nieuwe site in de lucht, een challenge of event organiseren, een nieuwe training of online programma in de markt zetten. Of je hebt een ander project waarmee je vastloopt.

N

De ideeën buitelen over elkaar heen in je hoofd. Er komt zoveel op je af dat je het overzicht kwijt raakt en in de stress schiet. Zo komt er niet veel van je plannen terecht.

N

Bovendien moet je ook werken aan je zichtbaarheid maar daar komt zoveel bij kijken dat je niet weet waar je moet beginnen. Je zit met je handen in het haar!

 

 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je precies weet welke stappen je moet zetten in welke volgorde?
 • Je iemand naast je hebt die kan meekijken met de inhoud maar ook met de structuur, planning en implementatie?
 • Die zowel strategisch en inhoudelijk met je kan meekijken maar je ook praktische tools aanreikt?
 • Die alles van social media en contentplanning weet en je helpt om een persoonlijk actieplan te maken waarmee je je als expert kunt profileren?
 • Die je accountable houdt?
 • Je precies weet wat je te doen staat en meer overzicht, impact en resultaat krijgt?

Dat is mogelijk met mijn aanbod voor implementatiecoaching. Ik bied je ondersteuning op maat en help je om je ideeën te implementeren. We gaan samen aan de slag met je plannen voor je aanbod, je website, je training, je challenge, je event, je online programma, je project of wat je dan ook maar in de markt wilt zetten of lanceren. Of waar je mee vastloopt. Ik bied je daarvoor een 4-maanden traject, waarbij ik naast je sta en je help om je ideeën vorm te geven, structuur te krijgen en een goede planning op te zetten. En waarbij ik je accountable hou. Ook kijken we naar de beste social media kanalen voor jouw resultaat en de bijbehorende contentplanning. Zo werken we samen aan je persoonlijk actieplan en krijg je meer overzicht, impact en resultaat!    

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

Vanuit mijn jarenlange ervaring als communicatieadviseur heb ik mensen en organisaties ondersteund in het bereiken van hun (organisatie- of project)doelen. Door bij te dragen aan wederzijds begrip, cultuur- en gedragsverandering, door te adviseren over effectieve en vernieuwende inzet van communicatie en social media of door mensen bij elkaar te brengen tijdens events. En altijd door te luisteren, te verbinden en de persoonlijke aanpak te kiezen. Ik ben betrouwbaar en toegewijd aan de resultaten van mijn klanten. En ik heb in de loop der jaren enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen vanuit de dagelijkse praktijk, maar ook omdat ik me blijf ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als ook door middel van trainingen en coaching. Vanwege mijn jarenlange ervaring weten ondernemers mij inmiddels te vinden. Ik denk mee over hun aanbod, hun website, hun lanceringen, events, social media of contentplanning. Ik help hen met structureren, plannen maar ook met daadwerkelijk implementeren. Niet alleen denken maar doen!

Ben jij er klaar voor om NU stappen te gaan zetten? Stap dan nu in dit traject.

Wat houdt dit 1-op-1 traject implementatiecoaching in?

 • Kick off dagdeel om je doelen vast te stellen en een aanpak in grote lijnen neer te zetten
 • Tweewekelijkse Zoomsessies om je aanpak stap voor stap te implementeren en je accountable te houden
 • Praktische werkbladen met opdrachten
 • Persoonlijk actieplan voor je social media en contentplanning
 • Verdiepende live-dag halverwege het traject
 • Contact via mail of app om je vragen te stellen
 • Dagdeel met feestelijke afsluiting.

Na afloop van het traject:

 • Heb je belangrijke stappen gezet om jouw doelen te behalen
 • Heb je geen last meer van stress en weet je precies wat je op welk moment moet doen
 • Weet je hoe je kunt werken aan je expertstatus (wat levert het op)
 • Heb je een persoonlijk actieplan waar je mee vooruit kunt
 • Ben je weer een stap verder voor jouw next level.

Jouw investering voor dit traject is nu voor de pilotprijs van 1.797 euro. Je kunt ook in termijnen betalen. Je betaalt dan 4 x 477 euro.

Als implementatiecoach help ik je om de juiste stappen te nemen in de juiste volgorde. In dit coachtraject werken we 4 maanden samen aan jouw persoonlijk actieplan en krijg je overzicht, impact en resultaat! Nog last van stress? No way!

Wil je op de hoogte worden gehouden over mijn activiteiten rondom implementatiecoaching? Klik dan op onderstaande button:

Pin It on Pinterest

Share This