Een van mijn kernwaarden is ‘van betekenis zijn’. Dit is ontstaan toen de gezondheid van mijn beide ouders hard achteruit ging en zij steeds meer zorg nodig hadden. Zo is mijn missie ontstaan om de zorg beter te maken met betrokken en effectieve communicatie. Dit doe ik inmiddels al jaren en op allerlei manieren. Door mensen bij elkaar te brengen tijdens events, door bij te dragen aan wederzijds begrip, cultuur- en gedragsverandering, door te adviseren over effectieve en vernieuwende inzet van communicatie en social media. En altijd door te luisteren, te verbinden en de persoonlijke aanpak te kiezen.

Implementatiecoaching

Ik heb inmiddels enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen vanuit de dagelijkse praktijk, maar ook omdat ik me blijf ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als ook door middel van trainingen en coaching. Vanwege mijn jarenlange ervaring weten ondernemers mij inmiddels te vinden. Ik denk mee over hun aanbod, hun website, hun lanceringen, events, social media of contentplanning. Ik help hen met structureren, plannen maar ook met daadwerkelijk implementeren. Niet alleen denken maar doen! Met mij aan je zijde als je implementatiecoach. Wat houdt dit nu in? Als implementatiecoach:

  • sta ik naast je om je te helpen met de inhoud, structuur en implementatie;
  • werk ik strategisch maar ook heel praktisch;
  • krijg jij meer rust en overzicht, impact en resultaat!

Vanuit mijn jarenlange ervaring als ondernemer kan ik ondersteuning op maat bieden en je helpen je ideeën te implementeren. We gaan samen onder andere aan de slag met je aanbod, ideale klant, zichtbaarheid, social media strategie en contentplanning. Dit alles in het licht van je beoogde resultaat (nieuwe site, event, lancering etc)!

Wil jij stappen zetten?

Denk jij nu: dat wil ik! De komende tijd heb ik ruimte voor 1 of 2 ondernemers die voor de zomer nog stappen willen zetten. Wat gaan we doen?

  • We starten met een kick off dagdeel om je doelen vast te stellen en een aanpak in grove lijnen neer te zetten.
  • Daarna gaan we samen via tweewekelijkse Zoom/Skype sessies (online) aan de slag om dit uit te werken. We kijken daarbij steeds welke stappen je kunt zetten.
  • In de loop van het 1-op-1 traject hebben we nog een live dag om de diepte in te gaan voor de implementatie van je plannen.
  • En natuurlijk sluiten we het traject feestelijk af!
  • Tussendoor hebben we contact via de mail of app.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur me dan een mail via info@annemiekebol.nl.

Pin It on Pinterest

Share This