Persoonlijk Actieplan Versneller 

 

De challenge ‘Maak je Persoonlijk Actieplan’ is alweer afgelopen. Wat een leuke reacties heb ik gekregen. Bijvoorbeeld van Anneke Kersten: ‘Ik ben lekker bezig. Heb een planning gemaakt en druk met de uitvoering. Dank voor jouw inspiratie en stok achter de deur. Dat werkt! Ik kijk uit naar onze content brainstorm!’

De opdrachten helpen mensen écht om goed focus te krijgen voor het vierde kwartaal, super om te horen! ‘Heb nu eindelijk een overzicht en houvast voor de komende periode. Geeft me veel rust en focus! Dank je wel voor jouw hulp en tips, ik heb er erg veel aan gehad!’

Denk jij nou ‘jammer dat heb ik gemist!’. Wil jij ook nog graag in actie komen om je doelen voor het laatste kwartaal te realiseren? Dan heb ik voor jou ook een mooi aanbod: de Persoonlijk Actieplan Versneller, helemaal voor jou op maat!

Samen aan de slag met de Persoonlijk Actieplan Versneller

Kun jij nog wel een steuntje in de rug gebruiken om je doelen te bereiken? Een stok achter de deur voor de acties die daarbij horen??

Dan is er nu de mogelijkheid dat ik jou in het laatste kwartaal op maat help met jouw Persoonlijk Actieplan. In een eerste Zoomsessie *) (eind september/begin oktober) leid ik je in sneltreinvaart door het Persoonlijk Actieplan zodat jij aan het eind van de sessie aan de slag kunt. We kijken waar je tegenaan loopt en welke stappen je moet nemen. Welke middelen en social media daarbij aansluiten. Met welke vijf stappen jij je content kunt gaan organiseren. Ik ga helemaal op maat met jou meedenken over jouw actieplan.

Voor de overige maanden plannen we de tweede en derde Zoomsessie. We nemen de onderdelen van je Persoonlijk Actieplan elke sessie weer onder de loep. Waar nodig stellen we bij. Ga jij iets bijvoorbeeld je weggever lanceren in het laatste kwartaal? Dan help ik je met de stappen die je daarvoor nodig hebt, en maken we samen een goede planning. De invulling bepalen we samen aan de hand van jouw focus voor het vierde kwartaal!

Wat krijg jij? 

N

Drie Zoomsessies *) om jouw Persoonlijk Actieplan uit te werken en te monitoren; en waar nodig bij te stellen. De eerste sessie duurt 1 tot 2 uur; de overige 45 tot 60 minuten. Ik denk strategisch en praktisch met je mee voor jouw Persoonlijk Actieplan. Deze sessies vinden (in overleg) plaats eind september/begin oktober, eind oktober en eind november. In december hebben we nog een afrondende kortere skype.

N

Maatwerk adviezen en praktische tips en tools gericht op het maken én implementeren van je Persoonlijk Actieplan.

N

Tussen twee sessies door krijg je van mij een inhoudelijke inspiratiemail, gericht op jouw Persoonlijk Actieplan.

*) kom je liever bij mij aan de keukentafel, dan mag dat ook!

Dit heeft een normale waarde van 497 euro, maar deze Versneller bied ik jou nu aan voor 347 euro excl. BTW!

Wil jij van dit aanbod gebruik maken? Klik dan hieronder op ‘Ja dat wil ik’ en stuur me een mail. Dan neem ik contact met je op. Je kunt deze knop ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt (je zit er dus niet gelijk aan vast)!

 

Of wil jij liever een contentbrainstorm?  

In gesprek met ondernemers merk ik dat veel ondernemers het proces van contentplanning lastig vinden en ook het bedenken van goede content. Daarvoor heb ik nu de speciale contentbrainstorm ontwikkeld. Ik ga dan op maat met je meedenken over je content maar je gaat dan uiteraard ook zelf lekker aan de slag onder mijn begeleiding. We werken aan de hand van mijn vijf stappen voor de contentplanning. Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de andere stappen van de planning! Dit is een sessie van 2 uur, kan misschien iets uitlopen.

We kunnen dit prima online doen, maar je mag ook bij mij aan de keukentafel komen.

Dit heeft een normale waarde van 185 euro, maar ik bied dit nu aan voor 137 euro excl. BTW.

Wil jij de Persoonlijk Actieplan Versneller combineren met de contentbrainstorm?

De combiprijs is nu 447 euro excl. BTW (in plaats van 484 euro).

Als je de contentbrainstorm wilt (of de combinatie met de Persoonlijk Actieplan Versneller), klik dan hieronder op ‘Ja dat wil ik’ en stuur me een mail. Dan neem ik contact met je op. Je kunt deze knop ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt (je zit er dus niet gelijk aan vast)!

Pin It on Pinterest

Share This