Hoe verder met je Persoonlijk Actieplan? 

 

De challenge ‘Maak je Persoonlijk Actieplan’ is alweer afgelopen. Wat een leuke reacties krijg ik in de Facebook groep en ook via berichtjes. De opdrachten helpen mensen écht om goed focus te krijgen voor het vierde kwartaal, super om te horen!

Wil jij nu echt in actie blijven en je actieplan daadwerkelijk uitvoeren en zo je doel voor dit jaar halen? Dan heb ik voor jou als deelnemer aan de challenge een aantrekkelijk aanbod. Én daarnaast nog een aanbod voor degenen die het lastig vinden om met de content aan de slag te gaan…

Samen aan de slag met je persoonlijk actieplan

Kun jij nog wel een steuntje in de rug gebruiken om je actieplan te implementeren? Een stok achter de deur??

Dan is er nu de mogelijkheid dat ik jou in het laatste kwartaal op maat help met jouw Persoonlijk Actieplan. We hebben voorafgaand aan elke maand een Skypesessie *) om je acties voor je Persoonlijk Actieplan te bespreken. We kijken waar je tegenaan loopt en welke stappen je moet nemen. Ik ga dan helemaal op maat met jou meedenken over jouw actieplan. We nemen je doelen, aanbod, middelen en social media onder de loep en ik geef je tips over je content. We kijken elke keer hoe het gaat met je focuspunten. Waar nodig, stellen we bij. Ga jij iets lanceren in het laatste kwartaal? Dan help ik je met de stappen die je daarvoor nodig hebt, en maken we samen een goede planning. De invulling bepalen we samen aan de hand van jouw focus voor het vierde kwartaal!

Wat krijg jij? 

N

3 Skypesessies *) van 45 – 60 minuten om jouw Persoonlijk Actieplan uit te werken en te monitoren; en waar nodig bij te stellen. Ik denk strategisch en praktisch met je mee voor jouw Persoonlijk Actieplan. Deze sessies vinden (in overleg) plaats eind september, eind oktober en eind november. In december hebben we nog een afrondende kortere skype.

N

Maatwerk adviezen en praktische tips en tools gericht op het implementeren van je Persoonlijk Actieplan

N

Tussen twee sessies door krijg je van mij een inhoudelijke inspiratiemail, gericht op jouw Persoonlijk Actieplan.

*) kom je liever bij mij aan de keukentafel, dan mag dat ook!

Dit heeft een normale waarde van 275 euro, maar ik bied jou dit als deelnemer aan de challenge nu aan voor 147 euro excl. BTW!

Wil jij van dit aanbod gebruik maken? Klik dan hieronder op ‘Ja dat wil ik’ en stuur me een mail. Dan neem ik contact met je op. Je kunt deze knop ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt (je zit er dus niet gelijk aan vast)!

 

Of wil jij liever een contentbrainstorm?  

Tijdens de challenge heb ik gemerkt dat jullie het proces van contentplanning lastig vinden en ook het bedenken van goede content. Daarvoor bied ik nu de mogelijkheid om met mij een speciale contentbrainstorm te doen. Ik ga dan op maat met je meedenken over je content maar je gaat dan uiteraard ook zelf lekker aan de slag onder mijn begeleiding. Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de andere stappen van de planning! Dit is een sessie van 2 uur, kan misschien iets uitlopen.

We kunnen dit prima online doen, maar je mag ook bij mij aan de keukentafel komen. Als er meer van jullie belangstelling hebben, kunnen we dit ook in een gezamenlijke (online) workshop doen. Ook dan kan ik met ieder van jullie apart meedenken!

Dit heeft een normale waarde van 185 euro, maar ik bied jou dit als deelnemer aan de challenge nu aan voor 77 euro excl. BTW.

Wil jij van dit aanbod gebruik maken? Klik dan hieronder op ‘Ja dat wil ik’ en stuur me een mail. Dan neem ik contact met je op. Je kunt deze knop ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt (je zit er dus niet gelijk aan vast)!

 

Pin It on Pinterest

Share This