rond1

Referenties

“Annemieke Bol heeft in het programma In voor zorg!, bij de afronding van de Thematranche Welzijn, met verve de verantwoordelijkheid op zich genomen om een E-zine ‘Sociaal werk beweegt’ tot stand te brengen. Ik heb met veel plezier met Annemieke samengewerkt. Annemieke is heel flexibel, werkt hard en legde op een goede, soepele manier verbindingen met iedereen, die een bijdrage aan dit E-zine moest gaan leveren. Het resultaat is prachtig!”

Marie-Antoinette Bäckes

In voor zorg!

“Ik werk met Annemieke samen in het project ‘Samen Zorgen Dat’, wat gaat over de samenwerking tussen cliënt – netwerk en professional. Een strategisch project met organisatie brede impact. Annemieke ondersteunt ons op het gebied van communicatie. Ik heb Annemieke leren kennen als een kundige vrouw die op hoofdlijnen goed de verbinding weet te leggen tussen verschillende deelprojecten, acties en werkgroepen. Annemieke is laagdrempelig te benaderen, en geeft vanuit haar rol op een prettige wijze gevraagd en ongevraagd advies, wat vaak nieuwe inzichten geeft. Annemieke komt zelf met frisse en vernieuwende ideeën, maar houdt daarbij zeker het hoofddoel van het project voor ogen.”

Bianca Kosters

Projectleider, Baalderborg Groep

“De basistraining Twitteren en Facebook (bedrijfspagina maken) heb ik als zeer zinvol en prettig ervaren. Ze zijn praktisch en hebben een concreet resultaat. Je hebt een Twitteraccount aangemaakt, je eerste tweet verstuurd en een bedrijfspagina op Facebook gemaakt. Met allerlei informatie en praktische tips kun je er thuis verder mee aan de slag. Annemieke is een enthousiaste en rustige trainer, ze heeft kennis van zaken en sluit goed aan bij individuele vragen.”

Hettie Nijhof

Professionele training & coaching, Nijhof + Rotering

“Annemieke is een all round senior communicatieadviseur die met gevoel voor inhoud en vorm zaken in hoog tempo voor elkaar krijgt. Het is plezierig om met haar als collega te werken; ze is betrouwbaar en proactief. Haar expertise op de inzet van sociale media zijn van toegevoegde waarde voor de organisatie.”

Saskia ter Kuile

Communicatiemanager, Vilans

“Annemieke Bol en ik hebben in 2007 intensief en heel plezierig met elkaar samengewerkt. Annemieke als coördinator voor de Koninklijke opening in juni 2007 van Domus Medica en ik als projectleider voor dat gebouw dat toen net was opgeleverd. De keuze voor Annemieke was een logische, aangezien zij reeds maanden daarvoor intensief betrokken was geweest bij de communicatie rondom de nieuwbouw van Domus Medica. Annemieke heeft op rustige en besliste wijze de gehele opening vorm gegeven in nauw overleg met de leden van de commissie en het bestuur. Het resultaat mocht er zijn! Er is lang nagepraat over zowel de officiële opening als het open huis voor het personeel en hun gezinsleden. Annemieke is een echte vakvrouw en ik kan haar echt aanbevelen!”

Judith de Pagter

Opening Domus Medica

“Annemieke is een degelijke hands-on communicatiespecialist die vanuit inhoudelijkheid naar de beste werkwijze zoekt. In de ALS campagne heb ik haar leren kennen als een toegewijde teamspeler zonder losse flodders. Een betrouwbare kracht, wiens contributie zowel op de korte als de lange termijn zeer waardevol is gebleken.”

Emilie van Rappard

Marketing van Vooruitgang, Stichting ALS Nederland

“Ik heb de samenwerking met Annemieke als zeer prettig ervaren. Ze is accuraat en verliest het belang van haar opdrachtgever geen moment uit het oog. Ze is op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediawereld en is een goede sparringpartner die je uitdaagt om campagnes verder te verfijnen.”

Quincy Spier (MiaMedia)

kiesBeter.nl

“Annemieke is een communicatieprofessional die veel werk uit handen neemt. In een korte tijd is ze in staat om menig casus te analyseren wat resulteert in een goed onderbouwd communicatieadvies. Annemieke heeft een echte hands-on mentaliteit, is een doorzetter en heeft oog voor menig detail. Een belangrijk pluspunt is haar ruime ervaring binnen de sector zorg en gezondheid.”

Roderick Gielis

Communicatiemanager, RIVM

“I worked with Annemieke intensively on several communication campaigns and this was really a joy. Annemieke is straight, honest and willing to listen but also able to give clear direction to marketing and communication campaigns.”

Paul Kramer (Roorda Reclamebureau)

Marketing communicatieprofessional, kiesBeter.nl

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief met tips en inspiratie
over communicatie in zorg en welzijn!

Pin It on Pinterest

Share This